Satıcı ve Sağlayıcılara Yönelik Bilgilendirme Semineri

15-21 Mart Tüketiciyi Koruma Haftası Sebebiyle ‘’Elektrik, Elektronik, Beyaz eşya, Cep Telefonu Satıcı ve Sağlayıcılarına Yönelik Bilgilendirme Semineri’’ Düzenlenmektedir.

17 Mart 2021

Temel ihtiyaçların karşılanması üzerinden hayatımıza yön veren ve son yüzyılda giderek önem kazanan tüketim ve tüketimle ilgili kavramlar yalnızca tüketiciyi değil ,belli standartta mal ve hizmet üretimini getirdiği için hem üreticileri hem ülke ekonomisini yakından ilgilendirmektedir.6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun kapsamında tüketiciler Mesafeli Sözleşmeler, İş Yeri Dışında Satış, Taksitli Satışlar ,Garanti Belgesi, Satış sonrası Hizmetler vb. gibi pek çok konuda satıcı ve sağlayıcılar karşısında haklarını aramaktadırlar.

Bu kapsamda; Ticaret İl Müdürlüğümüz tarafından satıcı ve sağlayıcılara da sektör bazında bilgilendirmeler yapılması hedeflenmektedir.

15-21 Mart Tüketiciyi Koruma Haftası etkinlikleri çerçevesinde Denizli Ticaret İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek olan  ‘’ Elektrik, Elektronik, Beyaz eşya, Cep Telefonu Satıcı ve Sağlayıcılarına Yönelik Bilgilendirme Semineri’’ 19 Mart 2021 Saat:15:00 de Zoom Platformu üzerinden online olarak gerçekleştirilecektir.

Katılım sağlamak için aşağıda yer alan linklere tıklayınız.

Kayıt için: http://bit.ly/bilgilendirmesemineri

Program için:  http://bit.ly/seminerprogram2021